Je bent de extra kilo's zat, je wilt weer passen in die mooie jurk en/of je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen.

Als voedingsdeskundige en leefstijlcoach onderzoeken we samen hoe je gezonde dagelijkse eetgewoontes ten behoeve van het bereiken van het persoonlijke doel gerealiseerd kunnen worden door het nemen van kleine stapjes. 

Vita Vitaal werkt met de methodiek van PuurGezond, wetenschappelijk onderbouwd volgens de richtlijnen van de WHO. Lees hier meer.  Uitgangspunt is zoveel mogelijk puur en onbewerkt te eten maar wel met smaak. 


Als leefstijlcoach en voedingsdeskundige help ik om helder te krijgen wat belangrijk is voor jou en ontwikkel je vaardigheden om dagelijkse ongezonde gewoonte te veranderen. Samen werken we toe aan het gezondheidsdoel wat we samen hebben bepaald. Je zou kunnen zeggen dat ik je gids ben in een drukke wereld en waarbij jij zelf je bestemming bepaald.

Voor wie?

  • Je wilt je fitter voelen en blij zijn met je lijf 
  • Je hebt van alles geprobeerd en wil nu duurzaam afvallen zonder al te veel gedoe
  • Je hebt spijsverteringsklachten zoals obstipatie of een prikkelbare darm 
  • Je hebt diabetes 2, een te hoge bloeddruk of cholesterol 
  • Je wilt preventief iets doen aan je leefstijl 


Hoe gaat het in zijn werk?

Na een gratis telefonische of wandel kennismaking van 30 minuten bepaal jij of je een traject wilt volgen. 
We starten met een intake gesprek waarbij we ons gaan diepen in op jouw voedings-hulp-vraag. Vita Vitaal maakt gebruik van de Positieve gezondheid tool en een voedings-leefstijl anamnese om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw mentale en fysieke gezondheid. Jij bepaalt of je een gezondheidscheck en/of conditietest wilt ondergaan. De voedingscoach gesprekken helpen jou om bewust te worden, anders naar de situatie te kijken en er zelf actief mee aan de slag gaat om resultaat te boeken. Jij bepaalt hoeveel gesprekken er nodig zijn. 

Wil je een gratis kennismaking? 

Neem dan contact op:

Vita Vitaal, praktijk voor gezonde leefstijl  
Julia Waszink, erkend leefstijlcoach en voedingsdeskundige
06 438 55 233 
info@gezondmetvitavitaal.nl 


Maatwerk en persoonlijke benadering staan voorop. Bij Vita Vitaal krijg je geen dieet voorgeschreven waarbij je gelijk kilo's afvalt. Samen stellen wij een plan op maat samen wat voor jou haalbaar is en bij je past.