Ontspanningsyoga

Ontspanningsyoga is yoga waarbij de nadruk ligt op ontspanning van je lichaam en waarbij je geest rustig en kalm wordt. De houdingen bij ontspanningsyoga zullen mindful worden uitgevoerd met aandacht voor de adem wat je in een diepere ontspanning brengt. 


Voor wie?

Ontspanningsyoga is geschikt voor iedereen en speciaal voor mensen met stress of te veel in het hoofd zitten. 


Yoga voor kracht 

Bij yoga met kracht ligt de nadruk op kracht en flexibiliteit van je lichaam. Door de dynamische oefeningen wordt je lichaam sterker. De dynamische houdingen bij deze vorm van yoga zullen net als bij ontspanningsyoga mindful worden uitgevoerd met aandacht voor de adem waardoor je makkelijker in het hier en nu bent. 


Voor wie?

Yoga met kracht is geschikt voor iedereen die graag meer kracht en flexibiliteit willen ontwikkelen. 


Wanneer

Binnenkort volgt er meer informatie


Locatie 

Aanmelden gratis proefles

Abonnement 

 

 

 

 
 
 

Over mij

Mijn naam is Julia en in 2007 volgde ik met mijn eerst yogales. Vanaf dat moment is yoga altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Ik voelde me door yoga krachtiger, ontspannender en kreeg meer zelfvertrouwen. In 2018 heb ik een basisopleiding Hatha yoga gevolgd en heb ik mijn eerste yogalessen in de wijk gegeven. En in 2023 heb ik mijn opleiding Saswitha hatha yoga in Bilthoven afgerond. Een diepgaande vorm van yoga met aandacht voor de adem en mindful bewegen.