Een gezonde leefstijl ontwikkelen is meer dan alleen gezond eten. Daarom richten we ons ook op beweging, ontspanning en slaap. Wij kijken samen wat jij nodig hebt en wat haalbaar is voor jou om een duurzame leefstijl te ontwikkelen. 

Als leefstijlcoach en voedingsdeskundige help ik om helder te krijgen wat belangrijk is voor jou en ontwikkel je vaardigheden om dagelijkse ongezonde gewoonte te veranderen. Samen werken we toe aan het gezondheidsdoel wat we samen hebben bepaald. Je zou kunnen zeggen dat ik je gids ben in een drukke wereld en waarbij jij zelf je bestemming bepaald.

Voor wie?

  • Je wilt je fitter voelen en blij zijn met je lijf 
  • Je wilt meer bewegen, gezonder eten, beter slapen en meer ontspanning
  • Je wilt beter omgaan met stress
  • Je zoekt een goede balans tussen werk, prive en gezin
  • Je hebt spijsverteringsklachten zoals obstipatie of een prikkelbare darm 
  • Je wilt preventief iets doen aan je leefstijl 


Hoe gaat het in zijn werk?

Na een gratis telefonische of wandel kennismaking van 30 minuten bepaal jij of je een traject wilt volgen. 
We starten met een intake gesprek waarbij we ons gaan diepen in op jouw voedings-hulp-vraag. Vita Vitaal maakt gebruik van de Positieve gezondheid tool en een gezondheidsanamnese om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw mentale en fysieke gezondheid. Jij bepaalt of je een gezondheidscheck en/of conditietest wilt ondergaan. De voedingscoach gesprekken helpen jou om bewust te worden, anders naar de situatie te kijken en er zelf actief mee aan de slag gaat om resultaat te boeken. Ik stel je juiste vragen, luister en reflecteer. Dit helpt je om bewust te worden, anders naar de situatie te kijken en het resultaat te behalen. Je krijgt een reflectie boek waar je zelf aantekeningen in maakt. Jij bepaalt hoeveel gesprekken er nodig zijn. 

Ervaring van Eva

Zeker een aanrader als je aan de slag wilt met je leefstijl. Julia kijkt naar het complete plaatje en niet slechts 1 ding, zoals veel gezien wordt bij reguliere diëtisten of sportcoaches. Hierdoor merk je heel goed dat alles invloed heeft op elkaar en Julia weet met je de juiste woorden en in alle rust te begeleiden. Zonder oordeel. 

Wil je een gratis kennismaking? 

Neem dan contact op:

Vita Vitaal, praktijk voor gezonde leefstijl  
Julia Waszink, erkend leefstijlcoach en voedingsdeskundige
06 438 55 233 
info@gezondmetvitavitaal.nl 


Maatwerk en persoonlijke benadering staan voorop. Samen stellen wij een plan op maat samen wat voor jou haalbaar is en bij je past.