Wie zit er achter Vita Vitaal ?

Mijn naam is Julia, voedingsdeskundige en erkend leefstijlcoach, alweer 41 jaar oud en moeder van 3 zoons. Al van kinds af aan heb ik een passie voor gezonde voeding en intergrale gezondheid. Ik wilde weten waar mijn voeding vandaan kwam, wat het doet met mijn lichaam en hoe je heerlijke en creatieve gerechten kon bereiden. 

Mijn visie over voeding is heel simpel, eet puur, onbewerkt, gevarieerd, bewust en geniet. Naast gezonde voeding is voldoende beweging, ontspanning en slaap ook van groot belang om je fit te voelen en op gewicht te blijven.

 


"Door een duurzame gezonde leefstijl heb ik zelf ervaren dat ik fitter ben, geen last meer heb van mijn lichamelijke klachten, minder stress ervaar en daardoor beter in mijn vel zit". 


In mijn vrije tijd....

Vrije tijd en werk zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik wandel graag, doe aan yoga en ik sta heel graag in de keuken!Waar ik blij van word...

Bewust leven door zelf de regie te nemen voor mijn eigen gezondheid. Dagelijks bewegen, voldoende rust nemen, gezond koken en werken met aandacht. 'Dingen' doen in het leven waar ik blij van word. Zo word ik blij in de keuken waar ik helemaal tot rust kom. Verder houd ik ontzettend veel van mensen, ben nieuwsgierig en luister graag. ​

 

Mijn CV

2019

Post-HBO Leefstijlcoaching en gezondheid bij Academie voor leefstijl en gezondheid, gediplomeerd

 

2019

Basismodule Positieve gezondheid, IDKG, gecertificeerd 

 

2018

Yoga docentenopleiding, Innermoods, gediplomeerd 

 

2017

Voeding en hormonen, Ortho health Foundation, gecertificeerd 

2011-2012

Voedingsdeskundige, HBO niveau, Civas, gediplomeerd 

1999-2003

HBO Facility management, Hogeschool Diedenoort, gediplomeerd 


Julia Waszink
Erkend Post-HBO leefstijlcoach, voedingsdeskundige, gecertificeerd voor Positieve gezondheid

(e) info@gezondmetvitavitaal.nl 
(t) 06 438 55 233