Waarom kind- en gezinscoaching?

Je kind heeft (bijna) overgewicht of er zijn andere gezondheidsuitdagingen. Je wilt als gezin graag ongezonde gewoontes veranderen in gezonde gewoontes. Samen kijken we naar wat je zou willen als gezin en wat haalbaar is in de praktijk. 

 

Denk maar eens aan:

Minder snoepen en gezonder eten

Meer gezinsactiviteiten ondernemen of meer gaan bewegen 

Minder schermtijd 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je komt samen met je kind voor een gratis kennismaking van 30 minuten. Het is belangrijk dat er een klik is. Jullie beslissen daarna of je begeleiding wilt. 

Als leefstijlcoach onderzoeken we samen hoe je gezonde dagelijkse eet- en leefgewoontes ten behoeve van het bereiken van het persoonlijke doel gerealiseerd kunnen worden door het nemen van kleine stapjes. Ik stel jullie de juiste vragen, luister en reflecteer. Dit helpt je om bewust te worden en anders naar de situatie te kijken. Jullie ontvangen als gezin een reflectie-werk boek waar tekeningen en aantekeningen in gemaakt kunnen worden. Hoeveel coachsessies er nodig zijn gaat in overleg.

Bij Vita Vitaal kan je ook met de Upas terecht. 

Afspraak maken?

Julia Waszink
Erkend Post-HBO leefstijlcoach, voedingsdeskundige, gecertificeerd voor Positieve gezondheid

(e) info@gezondmetvitavitaal.nl 
(t) 06 438 55 233

Mocht Vita Vitaal telefonisch niet bereikbaar zijn, laat dan een bericht achter op de voicemail en je wordt spoedig teruggebeld. Vita Vitaal streeft ernaar om e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.