Wie zit er achter Vita Vitaal ?

Mijn naam is Julia Waszink, leefstijlcoach, trainer en voedings- en kookdocent
 

"Door een duurzame gezonde leefstijl heb ik zelf ervaren dat ik fitter ben, geen last meer heb van mijn lichamelijke klachten, minder stress ervaar en daardoor beter in mijn vel zit". 

Jaren lang heb ik een veel te druk leven geleid. Een succesvolle carrière, een prachtig sociaal leven en voldoende geld om leuke dingen te doen. Toch stond ik niet in mijn kracht en was ik niet helemaal gelukkig. In 2011 heb ik helemaal het roer omgegooid en ben voor mijzelf begonnen. Ik heb Soepa opgericht, een gezonde kinderkookschool in Utrecht midden in de boomgaard van een fruitteler. Dat heb ik jaren met plezier gedaan. In 2019 heb ik Vita Vitaal opgericht met als doel mensen te inspireren om gezonder te gaan leven vanuit hun eigen kracht. 

'Vita Vitaal staat voor aandachtig, persoonlijk en verdiepend mensen inspireren om gezonder te leven uitgaande van hun eigen kracht'.

 

Waar ik voor sta

Bewust leven door zelf de regie te nemen voor mijn eigen gezondheid. Dagelijks bewegen, voldoende rust nemen, gezond koken en werken met aandacht. 'Dingen' doen in het leven waar ik blij van word. 


Eigenschappen 

Empathie, ondernemend, leergierig, doelgericht, intrinsieke motivatie, betrokken, veerkrachtig, sportieve instelling en bewust.

Interesses

Ik ben ontzettend leergierig en verdiep me in gedragsverandering, nudging, positieve psychologie en gezondheid. Gezondheidstrends en ontwikkelingen volg ik op de voet. 

Naast Vita Vitaal

Moeder, hardloper, yogi, houd van moestuinieren, natuurliefhebber, gezond koken, dansen en lezen.

 

Opleiding

2019 Post-HBO Leefstijlcoaching en gezondheid bij Academie voor leefstijl en gezondheid

 

2019 Basismodule Positieve gezondheid, IDKG, gecertificeerd 

 

2018 Yoga docentenopleiding, Innermoods, gediplomeerd 

 

2017 Voeding en hormonen, Ortho health Foundation, gecertificeerd 

2011-2012 Voedingsdeskundige, HBO niveau, Civas, gediplomeerd 

1999-2003 HBO Facility management, Hogeschool Diedenoort, gediplomeerd