Wie zit er achter Vita Vitaal ?

Hallo, mijn naam is Julia Waszink, coach en trainer gezonde leefslijl.
 

"Door een duurzame gezonde leefstijl heb ik zelf ervaren dat ik fitter ben, geen last meer heb van mijn lichamelijke klachten, minder stress ervaar en daardoor beter in mijn vel zit". 

Jaren lang heb ik een veel te druk leven geleid. Een succesvolle carrière, een prachtig sociaal leven en voldoende geld om leuke dingen te doen. Toch stond ik niet in mijn kracht en was ik niet helemaal gelukkig. In 2011 heb ik helemaal het roer omgegooid en ben voor mijzelf begonnen. Ik heb Soepa opgericht, een gezonde kinderkookschool in Utrecht midden in de boomgaard van een fruitteler. Dat heb ik jaren met plezier gedaan. In 2019 heb ik Vita Vitaal opgericht met als doel mensen te inspireren om gezonder te gaan leven vanuit hun eigen kracht. 
 

Waar ik blij van word...

Bewust leven door zelf de regie te nemen voor mijn eigen gezondheid. Dagelijks bewegen, voldoende rust nemen, gezond koken en werken met aandacht. 'Dingen' doen in het leven waar ik blij van word. Zo word ik blij in de keuken waar ik helemaal tot rust kom. Verder ben ik actief op de yogaschool en onderneem ik graag! Ik houd ontzettend veel van mensen. Ik ben erg nieuwsgierig en luister graag. 

Wat zijn mijn opvallendste eigenschappen... 

Empathie: ik heb voelsprieten waardoor ik me makkelijk verdiep in jouw verhaal
Ondernemend: ik vind het heerlijk om mijn creativteit kwijt te kunnen in het ontwikkelen van gezonde en eerlijke concepten 
Leergierig: ik studeer heel graag!
Intrinsieke motivatie: ik werk vanuit mijn hart, doe echt iets wat ik leuk vind
Veerkrachtig: gezondheid ligt voor mij in veerkracht. Flexibel meebewegen in de situatie waar je in zit.
Bewust: ik probeer zo bewust en licht mogelijk te leven. Soms wel een uitdaging in deze drukke maatschappij! 

 

"Ik ben ontzettend leergierig en verdiep me in gedragsverandering, nudging, positieve psychologie en gezondheid. Gezondheidstrends en ontwikkelingen volg ik op de voet". 


In mijn vrije tijd....

Vrije tijd en werk zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben ook nog moeder van 3 prachtige zoons, loop graag hard, doe aan yoga, houd van moestuinieren, ik ben een natuurliefhebber, houd van gezond koken en ik dans en lees graag. 

 

Mijn CV

2019

Post-HBO Leefstijlcoaching en gezondheid bij Academie voor leefstijl en gezondheid

 

2019

Basismodule Positieve gezondheid, IDKG, gecertificeerd 

 

2018

Yoga docentenopleiding, Innermoods, gediplomeerd 

 

2017

Voeding en hormonen, Ortho health Foundation, gecertificeerd 

2011-2012

Voedingsdeskundige, HBO niveau, Civas, gediplomeerd 

1999-2003

HBO Facility management, Hogeschool Diedenoort, gediplomeerd